CORPORATIU


Perruqueria a Cerdanyola del Vallès

Som una perruqueria a Cerdanyola del Vallès que des de l'any 1987 posa a la teva disposició els millors i més variats serveis de perruqueria i imatge personal en general. El centre està gestionat per Teresa Romero, professional que acumula més de 30 anys d'experiència i té la col•laboració i el suport d'un equip de persones que treballen per aconseguir tots els nostres objectius.

Els serveis que oferim van dirigits tant a homes com a dones de totes les edats i estils. Per a nosaltres no hi ha clients millors o pitjors, hi ha persones que acudeixen a nosaltres per lluir una nova cabellera o per a sol•licitar un pentinat per una ocasió concreta.

peluquería para mujeres en Cerdanyola del Vallès

Perruquersa Cerdanyola del Vallès

Els nostres centres estan gestionats per un excel•lent equip de perruquers a Cerdanyola del Vallès. Concretament, les nostres perruqueries estan constituïdes per 8 persones. Es dediquen, en exclusiva a la realització de talls de cabell, pentinats clàssics, pentinats moderns, coloracions i canvis de look, entre d'altres serveis. A més a més, estem especialitzats en recollits de núvies, festes i esdeveniments.

ALYTE – ESTILISTA TERESA ROMERO

  Avenida de Roma, 54,
Cerdanyola del Vallès, 08290, (Barcelona)

  93 691 85 55

DIRECCIÓ CERDANYOLA

ESTILISTAS TERESA ROMERO BELLATERRA

  Plaza al Pí Frente a los Ferrocarriles Catalanes – Parada Bellaterra,
Cerdanyola del Vallès, 08193, (Barcelona)

  93 592 98 29

DIRECCIÓ BELLATERRA