Perruqueria a Cerdanyola del Vallès

Vine a la nostra perruqueria i descobreix el temple de la bellesa. Canviem la teva imatge completament

Vols canviar la teva imatge per una més moderna i actual? Necessites urgentment un tall de cabells i no saps on anar? Vols estar enlluernadora el dia del teu casament? Vine aEstilistes Teresa Romeroi aposta per la perruqueria d'alta qualitat.T'esperem als nostres dos establiments, situats als municipis barcelonins de Cerdanyola del Vallès i Bellaterra.

peluquería-en-BarcelonaDes del 1987 oferint serveis de qualitat

Som una perruqueria a Cerdanyola del Vallès que des de l'any 1987 posa a la teva disposició els millors i més variats serveis de perruqueria i imatge personal en general. El centre està gestionat per Teresa Romero, professional que acumula més de 30 anys d'experiència i té la col•laboració i el suport d'un equip de persones que treballen per aconseguir tots els nostres objectius.

Els serveis que oferim van dirigits tant a homes com a dones de totes les edats i estils. Per a nosaltres no hi ha clients millors o pitjors, hi ha persones que acudeixen a nosaltres per lluir una nova cabellera o per a sol•licitar un pentinat per una ocasió concreta. A més a més, tenim un espai especial pels més petits de la casa, als que atenem perquè també se sentin còmodes amb les seves primeres experiències a la perruqueria.

La nostra perruqueria a Cerdanyola del Vallès és puntera en tractaments capil•lars per la regeneració dels cabells, la hidratació o la recuperació del color. En aquest sentit, fem degradats californians, tractaments de queratina i modelats, tot això amb productes de qualitat que protegeixen el cabell.

Estem especialitzats en núvies i esdeveniments. Pregunteu-nos

ALYTE – ESTILISTA TERESA ROMERO

  Avenida de Roma, 54,
Cerdanyola del Vallès, 08290, (Barcelona)

  93 691 85 55

DIRECCIÓ CERDANYOLA

ESTILISTAS TERESA ROMERO BELLATERRA

  Plaza al Pí Frente a los Ferrocarriles Catalanes – Parada Bellaterra,
Cerdanyola del Vallès, 08193, (Barcelona)

  93 592 98 29

DIRECCIÓ BELLATERRA