Perruquersa Cerdanyola del Vallès

A Estilistes Teresa Romero tenim una plantilla de perruquers amb una llarga trajectòria professional

Res del que fem al nostre dia a dia seria possible sense l'excel•lent grup de treball que tenim a Estilistes Teresa Romero. Per nosaltres és fonamental tenir professionals acreditats en la matèria, que atenguin de forma amable, ràpida i eficient als clients que acudeixen a nosaltres.

TERESA ROMERO

És la gerent de les nostres perruqueries i és una professional que acumula més de 30 anys d'experiència al sector. El seu entusiasme per la perruqueria li ve de lluny i, per aquesta raó s'ha format als millors centres d'estilisme que hi ha a la ciutat.

Tal ha estat la seva inquietud pel sector, que amb tan sols 23 anys va aconseguir inaugurar el seu primer saló. Al cap de pocs anys d'aquesta inauguració, va aconseguir obrir la seva segona perruqueria, aquest cop ubicada al municipi barceloní de Bellaterra. És en aquest moment quan neixTeresa Romero-Estilistes, amb la il•lusió de formar i preparar a equips de treball eficients i funcionals.

Des de sempre, l'objectiu principal de Teresa Romero no ha estat altre que satisfer els clients, oferint-los un bon servei i assessorant-los a totes les seves necessitats.

peluquería-para-mujeres-en-Cerdanyola-del-VallèsUN EQUIP PREPARAT

Els nostres centres estan gestionats per un excel•lent equip de perruquers a Cerdanyola del Vallès. Concretament, les nostres perruqueries estan constituïdes per 8 persones. Es dediquen, en exclusiva a la realització de talls de cabell, pentinats clàssics, pentinats moderns, coloracions i canvis de look, entre d'altres serveis. A més a més, estan especialitzats en recollits de núvies, festes i esdeveniments.

El personal de la 'família' de Estilistes Teresa Romero treballa sempre amb entusiasme, s'implica amb els seus clients i uneix art i tendències per oferir els millors serveis i assessorament.

El nostre és un equip que es manté en constant formació, ja que som fidels seguidores de les últimes tendències i avantguardes del moment.

ALYTE – ESTILISTA TERESA ROMERO

  Avenida de Roma, 54,
Cerdanyola del Vallès, 08290, (Barcelona)

  93 691 85 55

DIRECCIÓ CERDANYOLA

ESTILISTAS TERESA ROMERO BELLATERRA

  Plaza al Pí Frente a los Ferrocarriles Catalanes – Parada Bellaterra,
Cerdanyola del Vallès, 08193, (Barcelona)

  93 592 98 29

DIRECCIÓ BELLATERRA